Bringa Bizó

Kerékpár javítás, új és használt alkatrészek, kerékpárok adás-vétele, cseréje, kölcsönzése.

AZ ÜZLET 2020. AUGUSZTUS 15-23-IG ZÁRVA LESZ!

 

Emailcím helyesen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A KERÉKPÁR BÉRBEADÁS SZÜNETEL!

Napi egy órám megy el felesleges telefonok meghallgatásával, ezért KÉRLEK NE TELEFONÁLJ SZERVIZ IDŐPONTÉRT VAGY AZÉRT, HOGY MEGKÉRDEZD MEDDIG VAN NYITVA AZ ÜZLET!

AZ ÜZLET NORMÁL NYITVA TARTÁSSAL H-P 11-18.30-IG ÜZEMEL. Sok a munka, de érkezési sorrendben dolgozom, általában AZNAPRA, MÁSNAPRA kész a leadott bringa. Nyilván van prioritás: ha éppen hazafelé mennél munkából, és csak lelazult valami, vagy defekted van, valószínűleg azonnal rendbe rakom.

HA ELADÓ KERÉKPÁROD VAN: a fenti mailre küldj róla képeket (célszerűen a jobb oldaláról) és a hibáiról, ne arról milyen szép az 500 forintos csengő rajta.... Árat minden esetben neked, mint eladónak kell először mondanod! Sokaknak érdekes elképzeléseik vannak az árakról. Ha 5 éve vetted 80 ezerért, és az újabb verzió azóta már csak 70 ezer, akkor én sem fogom tőled 60-ért megvenni, hogy drágábban árulhassam, mint az újat adják...

Nem minden kerékpárt veszek meg, tehát:

-nem veszek piaci bóvlikat (Tesco, Praktiker, Obi, és egyéb webshopos ipari hulladék),  egyedi építésű, speciális darabok sem feltétlen érdekelnek.

-nem veszek leharcolt, felújításra sem érdemes darabot, főleg amikor a sokéves kosztól a színe sem látszik...

-nem veszek olyan kerékpárt, aminél csak a gyanú árnyéka felmerül bennem, hogy nem a tulajdonod...